На Кіровоградщині на хабарі затримали директора кінного заводу

За вирішення питання щодо продажу жеребця посадовець вимагав 20 тисяч гривень хабара. Під час отримання грошей працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) та слідчого управління Національної поліції України затримали директора в службовому кабінеті.

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) та слідчого управління Національної поліції України у Кіровоградській області затримали директора кінного заводу.

За сприяння у придбанні 4-річного жеребця породи “Шерідан” за зниженою вартістю посадовець вимагав у громадянина 20 тисяч гривень.

Під час одержання неправомірної вигоди правоохоронці затримали 49-річного зловмисника в приміщенні кінного заводу. У директора вилучили 20 тисяч гривень.

Слідчим управлінням ГУНП України в Кіровоградській області відкрито кримінальне провадження за статтею 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *