Вибух в котельні в Донецькій області

25 січня о 13:53 до оперативно-диспетчерського відділу  м. Красноармійська Донецької області надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що за адресою: Красноармійський район, м. Димитров, мікрорайон Молодіжний, 64, у газовій котельні централізованого опалення стався вибух парового котла опалення.

 

До місця події були спрямовані сили та засоби підрозділів 9-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області. Після прибуття рятувальників до місця події було з’ясовано, що відбувся вибух парового котла опалення без послідуючого горіння. В результаті вибуху постраждало 2 працівника котельної (отримали порізи голови), котрим відразу на місці була надана допомога працівниками швидкої медичної допомоги.

 

Від вибуху пошкоджено: котел опалення, внутрішня перегородка, скління будівлі. Внаслідок події без опалення залишилися 4011 абонентів, 1 школа та 2 дитячих садка.

Причини вибуху встановлюються. На даний час співробітниками тепломережі проводяться роботи з обстеження й ремонту мережі трубопроводів в приміщенні котельні, запуску резервного котла. Для надання допомоги при закритті вікон плівкою до місця події від Головного управління було направлено АД-30. Від Головного управління ДСНС України у Донецькій області загалом залучалося 2 одиниці техніки та 9 чоловік особового складу.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *