Масова бійка в Києві

Юнаки чаркували, а потім між ними розпочалася бійка. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини управління поліції в Оболонському районі надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них доставили 16-річного хлопця із численними травмами. Потерпілий розповів, що його побили товариші.

Правоохоронці з’ясували, що твоє молодиків відпочивали у кафе, де вживали алкогольні напої. Близько третьої години ночі усі зібралися йти додому. Дорогою між хлопцями виникла сварка: 16-річний юнак почав чіплятися до своїх друзів із образами, вимагав якихось пояснень і зрештою накинувся на одного із них.

18-річний студент відштовхнув неповнолітнього від себе, після чого останній впав обличчям на кригу. Хлопці підняли його, відвели додому і передали батькові.

Побачивши, у якому стані їхній син, батьки терміново викликали лікарів. На теперішній час потерпілий госпіталізований із численними забоями.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – до восьми років позбавлення волі.

Затриманому 18-річному студенту обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання. Слідство триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *