Смертельна аварія у Вінницькому районі

21 січня близько півночі на автодорозі Вінниця-Бар водій «Мерседеса» не впорався з керуванням і з’їхав з дороги. Внаслідок аварії водій загинув, а його пасажир у важкому стані госпіталізований до лікарні. Під час огляду машини правоохоронці виявили гранату Ф-1.

Аварія сталась у Вінницькому районі перед поворотом на Медмістечко.

«Мерседес» на узбіччі у лісосмузі помітили водії служби таксі. Вони викликали швидку допомогу та поліцію. Біля машини у снігу лежали двоє чоловіків – водій та пасажир. Один з них загинув на місці пригоди, а другий каретою швидкої допомоги був госпіталізований у лікарню.

Попередньо встановлено, що автівкою керував 29-річний вінничанин, який загинув на місці пригоди. Він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху й з’їхав з дороги у лісосмугу. За життя 32-річного пасажира борються лікарі.

Під час огляду автівки працівники поліції виявили у бардачку гранату Ф-1 з запалом. Вилучений боєприпас направлений на експертизу.

Причини аварії, походження гранати та мету її зберігання встановлять слідчі. Наразі призначено ряд експертиз.

Слідчі відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *