Замах на життя підприємця на Одещині

У місті Рені Одеської області невідома особа зробила декілька пострілів з невстановленої зброї у бік 43-річного чоловіка, після чого зникла з місця події. Пораненого доставлено у медичний заклад.

На лінію «102» чергової частини Ренійського відділення поліції Ізмаїльського ВП ГУНП в Одеській області звернулася мешканка міста Рені. Схвильована жінка повідомила правоохоронцям, що біля їх будинку невідома особа стріляла в її чоловіка.

Виїздом на місце події співробітники поліції встановили, що подружжя приїхали додому на своєму автомобілі. Господиня зайшла до будинку, а її чоловік, 43-річний житель міста Рені, пішов ставити свій автомобіль у гараж. Коли він закривав ворота гаража, до нього підбіг невідомий чоловік, на обличчі якого була маска, і зробив у його бік три постріли. Після чого нападник зник у невідомому напрямку.

Внаслідок замаху потерпілий отримав три вогнепальні поранення: два в область черевної порожнини, третє – у праву руку. Чоловіка госпіталізовано у Ренійську центральну районну лікарню, де йому була надана медична допомога.

За вказаним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), ч 1.ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Встановлюються всі обставини події.

Співробітники поліції проводять заходи по встановленню та затриманню особи, яка вчинила цей злочин.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *