У Києві затримали серійного ґвалтівника

Жертвами зловмисника стали троє жінок. За вчинене йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Нині він перебуває під вартою.

До чергової частини Дарницького управління поліції звернулася 35-річна жінка, яка повідомила про зґвалтування. Заявниця розповіла, що напередодні новорічних свят познайомилася із чоловіком. Згодом він запросив її з подругою додому.

Правоохоронці встановили: чоловік був напідпитку, тож почав приставати до жінок, але на його залицяння вони відповіли відмовою. Розлючений «кавалер» почав їх бити ногами, викручував руки і душив. Після цього проти волі жінок силою вступив у статеві зносини неприроднім способом. Задовольнивши свої статеві пристрасті, чоловік пішов відпочивати. Одна із потерпілих втратила свідомість, а її подруга втекла та викликала правоохоронців і лікарів.

На місце події прибула слідчо-оперативна група управління поліції та медики. Потерпілу із тяжкими тілесними ушкодженнями доставили до міської лікарні швидкої медичної допомоги.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено місцеперебування підозрюваного. За вчинення правопорушення правоохоронці затримали раніше судимого 35-річного місцевого мешканця. Уже доведено його причетність до ще одного зґвалтування, тож його жертвами стали троє жінок.

Після проведення слідчих дій фігурантові оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) та ч. 1 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. Йому обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до десяти років в’язниці.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *