На Чернігівщині жінка викинула новонароджену дитину в сміттєвий бак

Протягом півгодини після виявлення тіла дитини поліцейські Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області встановили особу матері, яка підозрюється в смерті немовляти.

В обід 19 січня до чергової частини Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення від охоронника місцевого магазину, що по вулиці Незалежності в сміттєвому контейнері біля торговельного закладу виявлений труп немовляти в поліетиленовому пакеті.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та керівництво відділу поліції. Експерти вилучили пластиковий пакет, в якому знаходилося тіло немовляти, рушник зі слідами крові та саморобний кляп, котрим був закритий рот немовляти.

Провівши комплекс розшукових заходів, досвідчені оперативники протягом півгодини встановили особу матері. Раніше засуджена непрацююча жінка зізналася у скоєному і надала правдиві свідчення слідчому.

Проведена експертиза встановила, що немовля народилося доношеним, життєздатним, без патологій. Причиною смерті стало удушення.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за статтею 117 Кримінального кодексу України (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини під час пологів або відразу після пологів) – карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *