У Києві зловмисник ножем поранив місцевого жителя. Відео

Хлопець отримав кілька ножових поранень у груди під час сутички. Підозрюваного оперативно затримали працівники карного розшуку Шевченківського управління поліції.

До чергової частини надійшло повідомлення, що біля Ботанічного саду на бульварі Шевченка лікарі надають допомогу 19-річному парубку, якого ножем поранив невідомий чоловік.

На місце пригоди негайно виїхав наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група. У медичному закладі правоохоронці поспілкувалися із потерпілим, котрий розповів їм всі обставини трагічного інциденту.

Виявилося, що напередодні постраждалому зателефонували приятелі і запропонували йому приєднатися до їх компанії «поборників справедливості». Справа в тому, що неповнолітня сестра одного із них познайомилася через мережу Інтернет із 30-річним чоловіком. Під час спілкування дівчина домовилися з ним про зустріч біля станції метро в центрі Києва. Про своє майбутнє побачення вона розповіла брату, який вирішив разом із друзями провчити дорослого залицяльника.

На місце зустрічі вирушили четверо «месників». Дочекавшись на східцях паркової зони віртуального кавалера, між ними виникла штовханина. Спочатку незнайомець навіть впав на землю, а потім вихопив ніж і вдарив ним одного із нападників. А після цього кинувся тікати.

Парубки викликали лікарів, а медики уже повідомили про подію правоохоронцям. Після проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські затримали підозрюваного.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваний перебуває під домашнім арештом. Слідство триває, призначені експертизи, за висновками яких будуть складені відповідні матеріали і направлені до органів прокуратури для погодження обвинувального акту.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *