Оперативна інформація щодо ліквідації наслідків ускладнення погодних умов

Протягом 18 січня продовжувалося подальше переміщення циклону з території південних областей на північ на території Кіровоградської, Дніпропетровської, Черкаської, Полтавської, Харківської та Сумської області з випаданням опадів у вигляді снігу.

У другій половині дня інтенсивність опадів дещо знизилася. Протягом доби випадання опадів у даних областях перевищила місячну норму, висота снігового покрову становить від 40 до 70 см.

Станом на 7 год. 19 січня температура повітря в цих областях від 2 до 10 градусів морозу, без істотних опадів у Одеській, Херсонській та Миколаївській областях, у Полтавській, Херсонській, Дніпропетровській, Кіровоградській іде невеликий сніг.

За даними Укравтодору на території країни заторів немає. Найбільш складна ситуація із забезпеченням руху залишається в Одеській та Миколаївській областях. З метою попередження автомобільних заторів в даних областях на автошляхах транспортне сполучення тимчасово призупинено та заборонено.

За даними Укравтодору у Полтавській, Херсонській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях, через складні погодні умови (інтенсивні опади у вигляді снігу) введено попереджувальні заходи, щодо недопущення аварійних ситуацій та виникнення заторів у вигляді обмеження та заборони руху автотранспортних засобів у період складних погодних умов.

Полтавська областьобмежено рух вантажного автотранспорту та автобусів на дорогах загального користування області.

Херсонська областьвідкрито рух автотранспорту на автошляху державного значення Одеса – Мелітополь – Новоазовськ.

Дніпропетровська область – обмежено рух вантажного та пасажирського транспорту на автошляхах державного значення Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя, Дніпропетровськ – Царичанка – Решетилівка. Знято обмеження на автошляхах Харків – Красноград – Перещепено. Знамянка – Луганськ – Ізварено.

Кіровоградська областьзаборона руху вантажних автомобілів та рекомендовано не виїжджати з населених пунктів пасажирському транспорту.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *