До кампанії з дискредитації військової прокуратури АТО причетне ФСБ

Як тільки силовики наблизилися до розкриття резонансного вбивства волонтера й податківця, скоєного у вересні минулого року біля с.Лобачево в Луганській області, почалася кампанія з дискредитації керівника військової прокуратури АТО.

– Тоді на самій лінії розмежування із засідки була розстріляна група силовиків, у результаті двоє чоловік загинули, четверо поранені, – зазначає Геннадій Москаль. –  До злочину причетні наркоторговці, що організували переправку наркотиків із Луганська через Щастя на Харків. Щойно слідство вийшло на фінішну пряму й почало пресувати організаторів злочину, як проти керівника прокуратури АТО Костянтина Кулика з’явилися інформаційні вкиди.

У період мого керування Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією військова прокуратура АТО постійно «в’язала» хабарників із числа високопосадовців, включаючи начальників управлінь різних структур – військових і цивільних. Зараз керівника прокуратури намагаються дискредитувати. Принаймні частину інформаційної кампанії проти нього курирує ФСБ, про що відомо як Адміністрації Президента України, так і РНБО.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *