На Дніпропетровщині витягли із заметів рейсовий автобус

У зв’язку з великими снігопадами, які проходять на території України, на автошляхах склалася вкрай складна ситуація. Водії автотранспортних засобів, які знаходяться в дорозі, попадають в затори й самостійно не можуть рухатися.

Так, 18 січня рятувальники 46-ої Державної пожежно-рятувальної частини спільно із працівниками аварійно-рятувального загону міста Верхівцево ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області надали допомогу з визволення із снігового замету автобуса Гюнсел, який рухався по маршруту Київ-Маріуполь, за допомогою спеціальної техніки. В автобусі перебувало 23 пасажири, ніхто з них не постраждав.

Рятувальники транспортували людей до міста Верхньодніпровськ, адже, у зв’язку з негодою, пасажирський автобус прямувати до місця призначення був не в змозі.

Наразі вирішується питання щодо розміщення людей в одному із санаторіїв міста на ночівлю або до того моменту, поки непрохідність дороги та снігопади, внаслідок негоди, не будуть заважати подальшому прямуванню пасажирського автобуса до пункту призначення.

Фахівці ДСНС переконливо рекомендують водіям без нагальних потреб утриматися від виїздів за місто, адже погодні умови, за прогнозом метеорологів, будуть і надалі складні.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *