Обмеження руху в чотирьох областях України

У зв’язку із різким погіршенням погодних умов, сильними опадами та ожеледдю, для забезпечення безпеки дорожнього руху на автодорогах України 17 січня введені наступні обмеження для руху транспорту:

Дніпропетровська область:

З 12.30 години дня в’їзд у м. Дніпропетровськ заборонено для вантажного автотранспорту.

Кіровоградська область:

На дорогах державного та регіонального значення заборонено рух вантажних транспортних засобів;

Миколаївська область:

Ситуація на обласних автодорогах поки незмінна. Досі обмеженим залишається рух автотранспорту на всіх автодорогах загального користування Миколаївської області.

Працівники відділу превентивної діяльності територіальних підрозділів ГУ НП в Миколаївській області продовжують нести службу на в’їздах в область та у районних центрах, для попередження водіїв про негоду.

Водіям транспортних засобів пропонується зупинись у найближчих містах та селах, не створюючи перешкод для роботи снігоочисної техніки

Режим обмеження (заборони) руху введено з 7 години 17.01.2016 року на строк дії небезпечних умов пов’язаних з несприятливими погодними умовами

Одеська область:

– з 6.30 – для вантажних, великовагових та великогабаритних транспортних засобів по всіх автомобільних дорогах загального користування області;

з 11.00 – заборону руху транспортних засобів автомобільними дорогами:

·      М-05 Київ – Одеса, на ділянці км 321+000 – км 464+122;

·      М-05-01 обхід м. Одеси;

·      М-13 Кіровоград – Платонове (на Кишинів);

·      М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на Таганрог);

·      М-15 Одеса – Рені (на Бухарест);

·      М-16 Одеса – Кучурган (на Кишинів);

·      М-27 Одеса – Іллічівськ;

·      М-28 Одеса – Южний – /М-14/;

·      Р-70 Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші – /М-15/;

·      Р-72 КПП «Старокозаче» – Білгород-Дністровський.

 

Також, з 8-ї години ранку в’їзд у м. Одесу заборонено для вантажного, великовагового та великогабаритного автотранспорту.

Правоохоронці звертаються до водіїв з проханням без нагальної потреби не виїздити на власному транспорті, а тим хто виїхав уважно слідкувати за повідомленнями щодо  стану проїзду дорогами України, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу аварійні служби або телефонуйте «102». Не будьте байдужим, можливо завтра допомога знадобиться саме вам.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *