В Миколаєві згвалтували іноземку

Познайомившись вночі через сайт знайомств із чоловіком, громадянка США вже о 04-00 годин ранку зустрілась із Інтернет-товаришем, який прибув з м. Одеси не сам, а ще у компанії чотирьох друзів. Вже об 11-00 годині до поліції Центрального району м. Миколаєва надійшло повідомлення про те, що відносно іноземки скоєно злочин.

Як з’ясувалось, 25-річна потерпіла, приїхавши до своєї української подруги на початку січня, вирішила знайти собі товариша через мережу Інтернет. На сайті знайомств вона познайомилась із мешканцем м. Одеси та, поспілкувавшись протягом кількох годин у всесвітній мережі, вони домовились про зустріч на території міста Миколаєва.

Молоді люди не відкладали час побачення і вже о 04-00 год. дівчина зустрілась із новим товаришем, але не тільки з ним, а й ще з його двома друзями.

Після церемоній всі разом відправились на квартиру, яку передбачливі чоловіки встигли орендувати, де їх чекали ще двоє друзів.

Зі слів заявниці, компанія гарно відпочила, але дівчині не сподобалось те, що один з присутніх, виявивши бажання познайомитись «ближче», вступив з нею у статевий зв’язок без згоди.

Обурившись, потерпіла звернулась до поліції із заявою про скоєння злочину.

Чоловіки та заявниця дали свідчення правоохоронцям як розгорталися події. Збираються матеріали, призначено проведення експертизи, за результатами якої буде прийнято відповідне рішення, триває перевірка.

Вказана подія зареєстрована до журналу Єдиного обліку, попередня кваліфікація злочину – ч. 1 ст. 152 КК України «Згвалтування», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *