У Києві затримали чоловіка, якого підозрюють у двох вбивствах

Зловмисник жорстоко розправився із товаришами, у який гостював.

Затриманий нещодавно повернуся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за замах на вбивство. Молодик вирішив відвідати свого товариша. Тож під час розпиття спиртних напоїв між ними виник конфлікт, а згодом гість вхопив кухонний ніж та наніс господарю кілька ножових поранень. Від отриманих травм чоловік помер, а зловмисник втік.

Тіло небіжчика виявила дружина, яка й викликала лікарів і працівників поліції. Слідчо-оперативна група оглянула місце злочину, вилучила речові докази, встановила та опитала очевидців події.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці отримали інформацію про те, що втікач може переховуватися в помешканні свого знайомого.

Аби перевірити це, оперативники прибули за адресою можливого перебування підозрюваного. Вхідні двері квартири були відчинені. У вітальні поліція виявила тіло чоловіка із численними ножовими пораненнями.

Судмедексперт при огляді тіла встановив, що смерть господаря помешкання настала кілька хвилин тому. У правоохоронців виникла підозра, що вбивця не встиг покинути місце злочину. Тому на місце події викликали додаткові наряди поліції. У результаті спільно зі співробітниками Управління поліції охорони перекрили можливі шляхи відходу зловмисника. Наряди виставили біля вікон і дверей квартири.

Під час огляду приміщення в одній із кімнат виявили підозрюваного. Той загорнувся в простирадло та ховався під диваном.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує довічне позбавлення волі.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *