На Харківщині перекинувся бензовоз

13 січня, о 13:00 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що за адресою: Харківська область, Зміївський район, на 3-му кілометрі траси Зміїв – Балаклія поблизу с. Задонецьке сталася дорожньо-транспортна пригода. Бензовоз DAF з’їхав з дороги в кювет на поле та перекинувся. Автомобіль прямував з міста Житомир в місто Сєвєродонецьк Луганської області.

 

До місця виклику було направлено відділення 58-ї Державної пожежно-рятувальної частини Зміївського району у складі 5 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки.

На момент прибуття рятувальників було встановлено, що внаслідок ДТП постраждалих немає. В ємності знаходиться приблизно 36 тонн дизельного пального, ємність поділена на 7 відсіків. Із заливної горловини одного з відсіків підтікає дизпальне (близько 8 літрів за півтори години). Розгерметизації ємності не було. О 14:30 підтікання палива припинилось.

 

До місця події з міста Зміїв Харківської області прибув бензовоз для перекачки решти пального. О 16:00 закінчилась перекачка з одного відсіку ємністю 5 тонн. О 17:50 до місця події прибув бензовоз із Сєвєродонецька для перекачки решти пального. Роботи з перекачки палива закінчились о 04:00 14 січня.

 

Постановка на колеса та транспортування автомобілю DAF з місця ДТП планується зранку 14 січня по прибуттю до місця ДТП крану та автомобілю-платформи.

 

Під час проведення перекачувальних робіт на місті події чергували співробітники Служби порятунку.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *