В Маріуполі частини тіла чоловіка було знайдено у водостоку зливової каналізації

11 січня у водостоку зливової каналізації міста Маріуполя було знайдено кисті рук. Менше доби знадобилося поліцейським, аби розкрити жорстоке вбивство, маючи при цьому мінімум даних. Експерти-криміналісти встановили, кому належать кінцівки. Сьогодні оперативники затримали зловмисника, який вбив та розчленував свого знайомого.

Підозрюваний досі не може зрозуміти, як правоохоронцям вдалося вийти на його слід. За кілька годин, не маючи інших зачіпок окрім знайдених частин тіла, завдяки ретельній роботі з доказами, працівники поліції встановили особу потерпілого та оперативно відпрацювали коло знайомств вбитого, встановивши події його останнього дня буквально по хвилинах.

«Потерпілий – чоловік 1979 року народження, уродженець Тельманівського району. Експерти-криміналісти змогли встановити його особу за відбитками пальців рук, це було досить проблематично, оскільки кисті в пакеті пробули більше тижня. Сьогодні працівники поліції виявили й інші частини тіла потерпілого, а також встановили і затримали підозрюваного – жителя Маріуполя 1968 року народження. Дякую працівникам кримінальної поліції Жовтневого відділення Маріупольського відділу поліції та обласного управління кримінальної поліції за злагоджену роботу», – зазначив начальник ГУ НП в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

Встановлено, що зловмисник понівечив тіло, щоб приховати сліди злочину. Фігурант забив жертву молотком. А потім за допомогою сокири розчленив тіло чоловіка, який ще дихав. «Розфасувавши» останки по пакетах, позбувся тіла.

Наразі затриманий дає свідчення. Тривають активні слідчі дії.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *