Розбійний напад на поштове відділення на Сумщині

Троє жителів обласного центру, увірвавшись у приміщення відділення зв‘язку та погрожуючи предметом, схожим на пістолет, вимагали у працівниці пошти віддати їм всі гроші. З‘ясувавши, що будь-які кошти в касі відсутні, нападники з місця пригоди втекли. Викликані правоохоронці протягом години не лише встановили особи зловмисників, а й затримали їх.

До чергової частини Краснопільського відділення поліції зателефонувала 38-річна завідувачка одного з відділень зв‘язку району і повідомила про розбійний напад на приміщення пошти.

На місце пригоди негайно вирушила слідчо-оперативна група, яка опитала заявницю та з‘ясувала обставини скоєння злочину.

За словами переляканої жінки, близько 10:30 до приміщення, де вона працює, увірвалося троє незнайомців. Чоловіки, прикриваючи обличчя високими комірцями светрів та погрожуючи предметом, схожим на пістолет, стали вимагати гроші. Оскільки державні кошти, призначені для виплати пенсій та соціальної допомоги, були видані громадянам напередодні, каса відділення на той момент виявилась порожньою. Не отримавши жаданого, невідомі подались геть.

Під час оперативно-розшукових заходів протягом неповної години працівники поліції «гарячим» слідом за вчинення цього зухвалого нападу затримали трьох раніше неодноразово судимих за подібні злочини мешканців обласного центру.

Двом молодшим спільникам по 23 роки, старшому – 24. Стосовно них відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище» та ч. 1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами чи вибуховими речовинами». Затримані перебувають у слідчому ізоляторі, вилучений пістолет направлений на експертне дослідження».

За скоєне підозрюваним загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *