Вибух в Маруполі. Відео

Вказаний факт кваліфіковано за ч.1 ст.270 «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі.

Поліцейські встановили, що на момент події жінка 1955 року народження поставила чайник і хотіла запалити плиту. Однак плита, яка кілька днів до цього вже працювала з перебоями, загорілася. Намагаючись врятувати життя собі і 8-річному онуку, який також знаходився у квартирі, жінка спробувала покинути приміщення, але не встигла – стався вибух. Господиня отримала численні опіки тіла. Постраждав і хлопчик.

Вибуховою хвилею у квартирі вибило два вікна і частково зруйнувало внутрішню стіну. Правоохоронці всю ніч тримали периметр події в оточенні, надавши можливість фахівцям провести роботи, щоб не постраждали мешканці сусідніх квартир і випадкові перехожі. Також поліцейські забезпечили збереження майна постраждалої сім’ї.

Виклик до поліції надійшов о 19.45 11 січня 2016 року від співробітників ДСНС. У квартирі на першому поверсі висотного будинку на Бульварі Хмельницького, 35 стався вибух. Сусідні квартири не постраждали.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *