Експертиза не виявила втручання в автоматизований розподіл справи за скаргою адвоката Г. Корбана

Слідчими Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні відомості про яке внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 376-1 КК України, за фактом можливого незаконного втручання в роботу автоматизованої системи розподілу справ між суддями Апеляційного суду м. Києва, під час розподілу апеляційної скарги адвоката О. Лисака, який є захисником Г. Корбана, що відбувся 30.12.2015 року.

Під час досудового розслідування, 11.01.2016 в приміщенні Апеляційного суду міста Києва, за участю судового експерта, технічних спеціалістів проведено ряд слідчих дій, в тому числі оглянуто програмне забезпечення АСЕД «Апеляція», що встановлене на серверах Апеляційного суду міста Києва, з метою встановлення процедури розподілу судової справи за скаргою адвоката О. Лисака.

В подальшому, призначено експертизу комп’ютерної техніки та програмних продуктів, проведення якої доручено експертам Київського науково-дослідницького інституту судових експертиз, згідно висновків якої, ознак втручання в автоматизований розподіл зазначеної справи Апеляційного суду міста Києва не виявлено.

Наразі проводяться інші слідчі (розшукові) дії необхідні для прийняття об’єктивного рішення.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *