В Маріуполі викрито розповсюджувача “полунички”. Відео

Поліцейські виявили вказаний факт під час моніторингу мережі Інтернет. Один з користувачів в особистих повідомленнях розсилав приватні фотографії. Крім того, чоловік розмістив оголошення, в якому запрошував бажаючих взяти участь у зйомці порноролика.

Для документування злочинної діяльності зловмисника правоохоронцям знадобилося півтора місяці. На момент викриття спритного користувача, співробітники відділу, що спеціалізується на розкритті правопорушень через Інтернет, мали достатню доказову базу провини фігуранта.

Як зазначив заступник начальника сектору кримінальної поліції Маріупольського відділу поліції Павло Ціон, був проведений обшук за місцем мешкання чоловіка, під час якого була вилучена комп’ютерна техніка. За результатами експертизи, продукція, що відправлялася відвідувачам мережі, була визнана порнографічною.

На сьогоднішній день проводиться ще ряд експертиз, який дозволить дати остаточну правову оцінку події.

Що стосується особистості «режисера»: він мешканець Донецької області, який зараз мешкає в Маріуполі, чоловікові трохи більше 30 років, раніше до кримінальної відповідальності він не притягувався.

Недобросовісному користувачеві повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.301 «Розповсюдження порнографічних предметів» Кримінального кодексу України, за що передбачено до 3 років обмеження волі. За результатами слідчих заходів правову оцінку може бути змінено.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *