Співробітники запорізької поліції вилучили дітей у недбалої матері

4-х місячного, одно і дворічного хлопчиків з гострим респіраторним захворюванням правоохоронці передали до рук лікарів Бердянської дитячої лікарні.

5 січня до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшла інформація про те, що 20-річна багатодітна матуся вже кілька днів зловживає алкоголем і не з’являється вдома. Святкування та розваги зовсім не погана справа, але те, що жінка – мати трьох малолітніх дітей в корні змінює ситуацію. Адже невідомо на кого мати-одиначка їх залишила.

До будинку родини негайно виїхали дільничні інспектори поліції, співробітники превентивної служби Бердянського відділу поліції разом із службою у справах дітей Бердянської райадміністрації. Будинок був зачинений, а в ньому самі-самісінькі залишились троє малолітніх дітей. Наймолодшому хлопчину – всього чотири місяці.

Всі діти мали хворобливий вигляд. Викликана бригада швидкої допомоги діагностувала у малеч гостре респіраторне захворювання.

Після обстеження лікарів дітей передали до Запорізького дитячого будинку «Сонечко».

Як розповів керівник превентивної служби Бердянського відділу поліції Дмитро Зиненко, стосовно горе-матері складений адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *