У Волинській області правоохоронці вилучили вибухову речовину

Чоловік добровільно видав працівникам поліції вибухівку. Вилучене направлене на експертизу. Тепер чоловікові загрожує позбавлення волі до 7 років.

До Володимир-Волинського відділення поліції звернувся 49-річний житель м. Нововолинськ, Волинської області. Чоловік добровільно видав правоохоронцям 6 предметів циліндричної форми світло-коричневого кольору без будь-яких маркувань та позначень, за зовнішніми ознаками схожими на вибухову речовину.

Правоохоронці встановили, що дані предмети належать 49-річному місцевому жителю, які він знайшов на військовому полігоні поблизу м. Володимир-Волинський близько 2-х років тому. Вказані предмети вилучені та направлені у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС для проведення експертизи.

Відомості про дане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *