На Закарпатті п’яний водій скоїв смертельне ДТП

9 січня близько 17:40 в с.Яноші, що на Берегівщині, сталася ДТП. Водій автомобіля «Фольксваген Пасат», не впоравшись із керуванням, збив 27-річного велосипедиста. Від отриманих травм велосипедист помер на місці події.

О 17:40 на лінію 102 надійшло повідомлення від диспетчера Берегівської центральної лікарні про те, що в с.Яноші сталася ДТП, в якій є потерпілі.

Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що 27-річний водій автомобіля «Фольксваген Пасат», мешканець с.В. Бакта, на високій швидкості рухаючись у напрямку м. Берегове, не впорався з керуванням і наїхав на 27-річного велосипедиста, мешканця с.Яноші, який рухався в попутному напрямку.

Від отриманих травм велосипедист помер на місці. Як засвідчила експертиза, водій автомобіля перебував у стані сп’яніння: рівень алкоголю в крові – 2,1 проміле.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *