У Краматорську 4 людини загинули, отруївшись чадним газом

За добу «невидимий вбивця» забрав життя двох сімей: тіла краматорчан були виявлені у своїх оселях. За всіма фактами загибелі людей відкриті кримінальні провадження. Остаточний висновок про причини смерті буде отримано після проведення судово-медичної експертизи.

Близько 13.00 у Краматорський відділ поліції надійшло повідомлення від диспетчера «швидкої допомоги» про те, що в одному з приватних домоволодінь по вул. Бородіна померла сімейна пара 39 і 36 років. За попередньою інформацією, причиною смерті став чадний газ – при огляді було виявлено, що заслінка печі перебувала у неправильному положенні.

У той же день в одній з квартир на вулиці Парковій були виявлені тіла 85-річної жінки та її 60-річного сина. Співробітники поліції очікують висновків судмедексперта, щоб встановити причину смерті.

Усі факти внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.1 ч. 2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, поліція з’ясовує обставини загибелі людей.

Правоохоронці закликають жителів регіону дотримуватися правил безпеки при поводженні з системами опалення, ретельно стежити за справністю пічного і газового обладнання.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *