Аварія в Миколаївській області. Фото

7 січня  о 09:23 до пункту зв’язку 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на території Березанського району Миколаївської області.

 

Прибувши на місце рятувальники дізнались про те, що внаслідок значної ожеледиці, яка утворилась на дорогах області, на 85 кілометрі траси М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, водій легкового авто Lada Kalina не впорався з керуванням, з’їхав в кювет та зіткнувся з деревом. Під час пригоди постраждало 3 особи (водій та 2 пасажира).

Рятувальники деблокували одного з пасажирів та водія автомобіля за допомогою шансового інструменту. Фахівці швидкої медичної допомоги, які також прибули на місце події, надали допомогу постраждалим та доставили чоловіків до Березанської Центральної районної лікарні. Водія – у тяжкому стані, пасажирів: 1984 р.н. та 1985 р.н – у стані середньої  тяжкості.

Також на місці події працювала оперативна група Березанського відділення поліції Очаківського відділу Національної поліції України.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *