Стрілянина в Києві

Опівночі правоохоронці прибули за викликом до столичного ресторану, де сталася бійка із застосуванням зброї, у результаті якої поранення отримали двоє осіб.

Сварка виникла між товаришами, коли ті вийшли із ресторану. Почалася бійка, в ході якої один із них дістав пістолет та вистрілив двом особам у шию та тулуб відповідно.

На місці події співробітники слідчо-оперативної групи вилучили чотири гільзи.

Потерпілим викликали «швидку», їм надали необхідну допомогу. Зловмисник же з місця пригоди зник. Однак під час перевірки прилеглої території правоохоронці виявили та затримали стрілка у парку неподалік. У присутності понятих у нього вилучили пістолет, два магазини та балаклаву.

Всі учасники бійки тривалий час не могли заспокоїться та вели себе агресивно. 38-річний чоловік несподівано підбіг до працівника поліції, який опитував свідків, збив правоохоронця з ніг та почав бити його ногами.

Дебошира доставили до управління поліції. Із кишень його куртки вилучили пістолет і майже три десятки набоїв.

В обох випадках речові докази направили для проведення експертизи. За попередніми висновками, вилучена зброя – травматична.

Слідчим відділом розпочато два кримінальні провадження: за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. За спричинення тілесних ушкоджень затриманому загрожують виправні роботи до одного року. За напад на правоохоронця молодик може п’ять років провести у в’язниці. Досудове розслідування триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *