Маріупольські поліцейські на блокпосту врятували водія таксі

Рано-вранці двоє чоловіків під загрозою ножа вимагали від потерпілого відвезти їх на тимчасово окуповану бойовиками територію. На найближчому пункті пропуску водій, ризикуючи власним життям, вибіг з салону і розповів про те, що трапилося, співробітникам поліції. Зловмисники затримані, в одного з них вилучено ніж.

2 грудня о 04.40 ранку біля торгового центру до машини однієї зі служб таксі сіли двоє невідомих у стані сильного алкогольного сп’яніння. Підставивши до горла водія ніж, вони зажадали доставити їх до м. Горлівки.

Водій таксі не розгубився й попрямував до найближчого блокпосту, де, скориставшися зупинкою транспорту, вибіг з машини та попросив про допомогу.

Пасажири були затримані співробітниками поліції, які несли службу на цьому блокпості. Зловмисниками виявилися жителі Дніпропетровська та Горлівки, 1986 та 1976 років народження, в одного з них вилучено ніж.

Попередньо вказаний факт кваліфіковано за ч. 3 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *