У Києві затримали нетверезого чоловіка зі зброєю

Інцидент стався в одній із фінансових установ на території Дарницького району столиці. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

У відділення одного з банків по вулиці Срібнокільській зайшов невідомий чоловік. Як пізніше зазначили працівники закладу, він мав явні ознаки сп’яніння. Невдовзі незнайомець підійшов до каси і попросив перевести в готівку майже 1,5 мільйона гривень. Оскільки сума доволі значна, йому запропонували для здійснення цієї операції зачекати фінансового директора.

І вже за мить ситуація кардинально змінилася. “Клієнт” дістав предмет, схожий на пістолет і привів його у бойову готовність. Помітивши це, дівчина-оператор банку негайно натиснула тривожну кнопку. Хуліган, прихопивши із собою печатку фінансової установи, намагався втекти.

Однак через кілька хвилин на місце події прибула приватна служба охорони та слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції в місті Києві.

Як стало відомо, правопорушником виявився 45-річний житель Маріуполя. Чітко пояснити свої дії та справжні наміри чоловік не зміг.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 263 (Незаконне поводження з зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. На теперішній час поліцейські встановлюють, чи мав на меті зловмисник пограбувати банк, чи просто невдало “пожартував”.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *