Під Красноармійськом у ДТП загинули 2 людини

Вже третю добу поліцейські посилено контролюють ситуацію на автошляхах регіону. За перші два дні непогоди сталося 28 ДТП, загинула дитина, постраждало 27 чоловік. 30 грудня станом на 15:00 по області зареєстровано 10 ДТП, загинуло дві людини.

У зв’язку з погіршенням погодних умов поліція Донеччини обмежила рух транспорту на небезпечних ділянках. Співробітники поліції знаходяться у повній готовності надати допомогу учасникам дорожнього руху. Разом з комунальними службами проводиться розчищення аварійно небезпечних ділянок, поліцейські регулюють дорожній рух в місцях з ускладненою дорожньою обстановкою та супроводжують снігоприбиральну техніку.

30 грудня близько 13:00 на автодорозі між містом Родинське та Красноармійськом зіткнулись автомобілі «ВАЗ-21099» та «Шкода».

Водій «99-ки», який рухався з Родинського до Красноармійська, не впорався з керуванням, автомобіль став обертатись на дорозі, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у «Шкоду».

Водій «Шкоди», співробітник Красноармійського відділу поліції, спробував уникнути зіткнення, але не зміг запобігти дорожньо-транспортній пригоді. Він повідомив про ДТП та викликав «швидку».

38-річний водій та 32-річний пасажир «99-ки» загинули на місті. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження (ч. 2 ст. 286 КК України).

Поліція закликає учасників дорожнього руху, як водіїв, так і пішоходів неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, бути обережними та з розумінням поставитися до обмеження руху та інших заходів безпеки на дорогах.

– Зараз на дорогах області досить складні погодні умови. Ми зробили звернення до комунальників з проханням приведення дорожнього покриття в належний стан. За ці дні вже загинуло двоє дорослих та 10-річний хлопчик. Прошу жителів Донецької області без зайвої потреби не виїжджати на автошляхи. Бережіть себе і своїх близьких, – звернувся до громадян начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *