Тікаючи від поліцейських, водій заїхав на територію поліцейського відділку

Від освідування порушник відмовився. В ході обшуку його авто був знайдений паперовий згорток з речовиною, схожою на наркотичну. На порушника складено два адміністративних протоколи та відкрито кримінальне провадження.

Піший поліцейський патруль став свідком грубого порушення правил дорожнього руху водієм Дєу. Автомобіль на великій швидкості проїхав на червоне світло світлофора та мало не спричинив дорожньо-транспортну пригоду. Його координати було негайно передано автопатрулям. Через декілька хвилин вони знайшли автомобіль, але кермувальник на вимогу поліцейських зупинитися не відреагував і продовжив рух, далі порушуючи правила дорожнього руху. Водій-втікач проїхав майже пів міста, та, намагаючись сховатися в його провулках, заїхав у відкриті ворота одного із відділків поліції, де він і був затриманий. Порушником виявився 27-річний місцевий житель. Від запропонованого медогляду він відмовився.

Під час огляду машини в салоні було знайдено паперовий згорток, в якому знаходилась подрібнена речовина зеленого кольору, яка була схожа на наркотичну речовину – канабіс.

Вилучену речовину зеленого кольору направлено на експертизу. На водія складені адміністративні протоколи за частиною 4 статті 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) та частиною 1 статті 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також за фактом виявлення наркотичних засобів відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *