Президент призначив нового командувача Національної гвардії України

Президент Петро Порошенко призначив нового командувача Національної гвардії України. Ним став генерал-лейтенант Збройних Сил України Юрій Аллеров.

Представляючи нового командира Нацгвардії особовому складу, викладачам і курсантам Національної академії Національної гвардії України у Харкові Глава держави зазначив, що Юрій Аллеров був одним із тих, хто працював над її створенням. Петро Порошенко підкреслив, що знає нового очільника гвардійців як справжнього воїна, який гідно проявив себе у найважчі періоди проведення АТО. “Останній раз в нас відбувалися непрості розмови і на Сарматі, і в Артемівську після виходу з Дебальцевого. Я бачив впертість і патріотизм цього генерала, який стоїть горою за своїх солдат, але разом з тим зробить все, щоб виконати наказ командувача і захистити Україну”, – сказав Президент.

“Я пишаюся такими генералами як Юрій Аллеров і впевнений, що цей вибір буде підтриманий всіма нацгвардійцями”, – також додав Глава держави, підписуючи Указ про призначення.

Юрій Аллеров подякував Президенту за увагу до Національної гвардії України та від усього особового складу привітав Петра Порошенка з наступаючим Новим роком і Різдвом. Він також запевнив Президента у своїй відданій службі Батьківщині. “Намагатимусь зробити все можливе, щоб Національна гвардія не підвела вас, свій народ”, – сказав новопризначений командувач.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *