Вбивство в Києві. Відео

Трагічна подія сталася біля під’їзду житлового будинку на вул. Тулузи. Внаслідок вогнепальних поранень 50-річний чоловік помер   до приїзду лікарів швидкої медичної допомоги.

28 грудня, близько 22 години до правоохоронців надійшла інформація про вогнепальне поранення чоловіка у під’їзді багатоповерхівки. За викликом негайно виїхали керівництво столичного главку та районного управління поліції, слідчо-оперативні групи, вибухотехнічна служба та кінологи.

У під’їзді на першому поверсі правоохоронці виявили тіло 50-річного місцевого мешканця із вогнепальними пораненнями правої частини грудної клітини.

З місця події криміналісти вилучили вісім стріляних гільз, що направлені на експертне дослідження. Зброя, із якої стріляв зловмисник, встановлюється.

Зібрані матеріали за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Святошинського управління поліції ГУ НП України у м. Києві відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення усіх обставин злочину та затримання осіб, причетних до його скоєння. Оперативники та слідчі відпрацьовують усі можливі версії вчинення злочину.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *