У зв’язку з погіршенням погодних умов на Донеччині сталася низка ДТП, загинула дитина. Фото

Майже одночасно, 28 грудня, в одному й тому самому районі між Красноармійськом та Костянтинівною перевернулися дві автівки, водії яких не впоралися з керуванням, так як не врахували погодні та дорожні умови. Поліція наполегливо закликає до обережності, неухильного дотримання правил дорожнього руху та рекомендує не виїжджати без нагальної потреби.

http://www.sai.gov.ua/uploads/20151229_151411.jpeg

З Красноармійська у Костянтинівку рухався автомобіль «Фіат Добло», водій якого поблизу села Нова Полтавка не врахував погодні та  дорожні умови, не впорався з керуванням, в результаті чого машина вилетіла на узбіччя та перекинулася. В наслідок ДТП смертельно травмована 10-річна дитина, хлопчик помер дорогою у лікарню. Водій не постраждав.

Біля села Ул’янівка сталася аналогічна аварія, тілесні ушкодження отримали водій та восьмеро пасажирів, які рухалися в мікроавтобусі «Фольксваген» з Димитрова до Костянтинівки. Серед постраждалих – 5-річна дівчинка.

Обставини подій з’ясовуються.

Обидва факти внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією за ч.1 та ч.2 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Проводиться досудове слідство.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *