У Києві зловмисник ножем поранив безпритульного. Відео

Конфлікт між чоловіками виник під час спільного вживання алкогольних напоїв у підвалі недобудови. Один вдарив кулаком у обличчя, інший відповів ножем у груди.

До Святошинського управління поліції столиці зателефонували медичні працівники, які надавали допомогу пораненому. Вони ж відвезли його у непритомному стані до лікарні. Після операції чоловік перебуває у реанімації та не може розповісти про обставини.

Правоохоронці спочатку встановили особу потерпілого, опитали безпритульних. Знайшли свідків події, від яких отримали опис зловмисника.

Дільничні інспектори поліції Святошинського району за кілька годин знайшли та доставили до управління 36-річного чоловіка. Він у скоєному зізнався та розповів деталі злочину. Також повідомив, що не має постійного місця проживання.

Слідчим відділом управління відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі до восьми років. Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *