У Кременчуці чоловік затримав квартирного крадія у власному помешканні

У своїй квартирі чоловік посеред ночі виявив та затримав незнайомця, який вже спакував цінні речі та намагався втекти.

28 грудня, близько 4-ї години ранку до правоохоронців звернувся 42-річний кременчужанин. Чоловік розповів, що невідомий намагався обікрасти його квартиру.

Виїздом на місце події було встановлено, що після опівночі власник житла поїхав проводжати на вокзал своїх родичів. По поверненню додому зрозумів – у квартирі хтось знаходиться. Окрім цього у квартирі було пошкоджене металопластикове вікно. Власник квартири самотужки затримав зловмисника, який вже склав цінні речі та намагався втекти з місця злочину.

Слідчо-оперативна група поліції встановила, що зловмисником виявився 26-річний кременчужанин. На момент вчинення крадіжки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Упевнившись, що в квартирі немає господарів – пошкодив вікно та проник усередину. Зібрав усі цінні речі, але вийти з помешкання не встиг – повернувся власник житла.

Начальник Кременчуцького відділу поліції Вадим Могила повідомив:

– Правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до скоєння інших подібних злочинів. По даному ж факту відкрито кримінальне провадження за статтею 15 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (замах на вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням у житло). За скоєне чоловікові загрожує до шести років позбавлення волі.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *