Вбивство на Луганщині

25 грудня 2015 року до чергової частини Старобільського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у приватному будинку в селі Хворостянівка виявлено труп 54-річного господаря домоволодіння.

Співробітники слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце події, встановили, що смерть господаря будинку була насильницькою. Даний факт був внесений до ЄРДР та відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 115 КК України (вбивство).

В ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції було встановлено та затримано осіб, які підозрюються у вчиненні даного злочину. Ними виявилися двоє мешканців Старобільського району: одному 24 роки, другому – 33.

За попередньою інформацією підозрювані, знаходячись вдома у потерпілого, спричинили йому тілесні ушкодження несумісні з життям. Потім, намагаючись приховати сліди свого злочину, вони передягнули вже мертвого господаря у чистий одяг та “прибралися” у будинку, щоб нічого не вказувало на те, що тут були сторонні особи.

Сьогодні підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство продовжується. Встановлюються обставини та мотиви злочину.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *