Двоє чоловіків досварилися до стрілянини

Правоохоронці встановлюють всі обставини, слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство».

До поліції Заводського району надійшло повідомлення, що до приймального відділення ЛШМД м. Миколаєва, з вогнепальним пораненням гомілки, було доставлено 33-річного місцевого мешканця.

Правоохоронці встановили, що потерпілий отримав вказані тілесні ушкодження в результаті конфлікту, що виник між ним та 38-річним чоловіком біля супермаркету по вул. Лазурній.

Словесна перепалка швидко переросла у бійку, в ході якої один чоловік дістав травматичний пістолет та здійснив декілька пострілів у бік іншого. Останнього було госпіталізовано до медичного закладу з місця події. Пізніше до лікарні звернувся і його 38-річний опонент, якому було поставлено діагноз закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

Зараз обидва миколаївці знаходяться в лікарні, правоохоронці встановлюють всі обставини події, даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство». Зброю вилучено та направлено до Миколаївського НДЕКЦ МВС України.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *