У Кривому Розі поліція ліквідувала “сучасні” гральні клуби

45-річний організатор ігорних будинків запровадив новітні технології для розвитку свого нелегального бізнесу. Замість комп’ютерів та автоматів у закладі використовували планшети.

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції України в Дніпропетровській області ліквідували підпільні гральні заклади. Один знаходився в більярдному клубі, іншій – у кафе.

У приміщенні була відсутня комп’ютерна техніка та автомати, на яких зазвичай здійснюється гра. Замість цього клієнти отримували планшети, на яких встановлені спеціальні програми для азартних ігор в режимі онлайн.

Встановлено, що адміністратори приймають ставки у вигляді грошових коштів від гравців. Працівники закладу, використовуючи логін та пароль, заходять на сервер, що знаходиться за межами України, та здійснюють оплату. Після процедури реєстрації клієнти могли приступати до гри.

Працювали клуби в закритому режимі. За дві години роботи закладів відвідувачі зробили ставки на 4 тисячі гривень. При появі правоохоронців гравці намагались заховати планшети.

Працівники УЗЕ вилучили гральне обладнання, гроші та чернетки з чорновою бухгалтерією.

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання організатора, а також в його автомобілі працівники поліції вилучили блокноти з чорновою бухгалтерією, 15 мобільних телефонів та десятки чеків про сплату Інтернет послуг на суму 15 тисяч гривень.

У рамках кримінального провадження, відкритого за статтею 203-1 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, працівники Управління захисту економіки встановлюють коло осіб, які можуть бути причетні до організації грального бізнесу.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *