На Сумщині на гранаті підірвався чоловік

Подія сталася в м. Охтирка. Загинув місцевий житель, 1973 року народження, який нещодавно приїхав із зони проведення АТО у відпустку. Поліція розглядає дві версії: самогубство або необережне поводження з боєприпасами.

26 грудня, близько одинадцятої ранку до чергової частини Охтирського відділу поліції надійшло повідомлення від жителів вулиці Павлова про те, що вони почули на городі сусідів звук вибуху. Прибігши на який побачили на землі закривавлене тіло чоловіка.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилась.

Чоловік був мертвий, його тіло мало множинні осколкові поранення, характері для вибуху боєприпасу. В підтвердження цьому неподалік загиблого лежала чека та уламки гранти, а в землі виднілась воронка від вибуху.

Під час опитування рідних загиблого з’ясувалось, що тиждень тому він приїхав із зони АТО. Весь цей час вживав алкоголь. Гранату в чоловіка також бачили, але той поясняв, що вона навчальна.

Дана подія зареєстрована в журналі єдиного обліку. В поліції з’ясовують обставини події. Розглядають дві версії – самогубство або необережне поводження з боєприпасами.

Правоохоронці стверджують: трагедії можна було б уникнути, як би люди, що бачили цю небезпечну «іграшку» в руках загиблого, вчасно повідомили поліцію. В зв’язку з чим вкотре закликають громадян не бути байдужими і виявляти громадянську свідомість й повідомляти про всі відомі факти незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами для вжиття заходів відповідного реагування. Лише так, у тісній співпраці, ми зможемо зберегти мир і спокій в нашому регіоні.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *