Вбивство в Києві. Відео

В одному з приватних будинків у Голосіївському районі столиці виявили мертвим господаря. Через добу правоохоронці затримали підозрюваного у вчиненні злочину.

До поліції Києва надійшло повідомлення від рідних 75-річного киянина про те, що на вулиці вони знайшли розбиту автівку родича, а двері будинку, де проживав чоловік, ніхто не відчиняє.

Потрапивши до оселі пенсіонера, правоохоронці знайшли закривавленого господаря. На тілі чоловіка експерти виявили чисельні ножові поранення шиї, грудей та тулуба. Речі в помешканні були розкидані, на столі стояли пляшки зі спиртними напоями.

Працівники райуправління поліції розпочали оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення обставин злочину та особи підозрюваного. У результаті дільничні інспектори оперативно вийшли на слід зловмисника.

«Останнім часом загиблий проживав зі співмешканкою та її племінником. Вони були першочергово опитані, однак на момент вчинення злочину обоє мали алібі. Але розповіли, що до потерпілого часто навідувався цивільний чоловік однієї з його доньок», – повідомив старший дільничний інспектор Василь Буренко.

35-річного чоловіка, раніше судимого за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, та крадіжки, дільничний знайшов за місцем мешкання. Киянин був у стані наркотичного сп’яніння, проте зізнався, що це він убив пенсіонера. Переконавшись, що чоловік мертвий, він викрав його барсетку, де було 2760 гривень, 172 долари, 10 євро, а також три мобільні телефони, і поїхав з місця злочину на автомобілі убитого «Тойота Корола».

Дорогою викинув у Дніпро знаряддя злочину – кухонний ніж. Проїхавши кілька хвилин, не впорався з керуванням і врізався в дерево. Далі зловмисник піймав на Столичному шосе таксі, збув на радіоринку два поцуплені мобільні телефони. На викрадені гроші купив новий спортивний одяг, придбав наркотики і алкоголь.

Слідчим відділом Голосіївського УП ГУ НП у місті Києві затриманому інкримінується відразу три статті Кримінального кодексу України: ст. 115 (умисне вбивство), ст. 185 (крадіжка) та ст. 289 (незаконне заволодіння автотранспортом). Триває слідство.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *