Страшна аварія в Дніпропетровську. Відео

24 грудня, близько десятої години вечора в Дніпропетровську сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

По Новому мосту, з боку проспекта ім. Газети «Правда» в напрямку вулиці Коцюбинського, рухався автомобіль марки «Mitsubishi Grandis» під керуванням невстановленого водія, який в районі електроопори № 37, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Subaru Outback», під керуванням 42 – річного водія,  що рухався в зустрічному напрямку. Після зіткнення автомобіль «Mitsubishi Grandis» продовжив некерований рух, збив мостове огородження та впав у річку Дніпро.

Внаслідок автопригоди водій та пасажир автомобіля «Mitsubishi Grandis»  загинули на місці події, а водій та пасажир автомобіля «Subaru Outback», отримали тілесні ушкодження.

Наразі тривають слідчі дії. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Шановні водії! Працівники поліції Дніпропетровської області вкотре закликають до неухильного дотримання ПДР під час руху автомобільним транспортом. Переоцінка власних сил і можливостей, перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування не дотримання правил безпеки на дорозі може призвести до трагічних наслідків. Пам’ятайте, ви несете відповідальність не тільки за себе та своїх пасажирів, а і за інших учасників дорожнього руху. Щоб дорога до пункту призначення завжди була безпечною, будьте уважними та відповідальними, адже кожного з нас дома чекають близькі та рідні люди.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *