У Києві зять до смерті побив колишню тещу. Відео

Наступного дня чоловік прийшов у поліцію і зізнався у скоєному. Наразі 44-річний киянин перебуває у слідчому ізоляторі.

Вранці до чергової частини управління поліції в Оболонському районі надійшло повідомлення від мешканки будинку: на спільному балконі багатоповерхівки лежить жінка у крові. На місце події терміново прибули автопатрулі поліції та слідчо-оперативна група. Поліцейські виявили тіло жінки з численними тілесними ушкодженням та забоями.

Правоохоронці з’ясували, що померла мешкала у квартирі разом із дочкою та внучкою на цьому ж поверсі, де виявили її тіло. Оглянувши помешкання, поліцейські виявили сліди крові на підлозі та дверях квартири.

Під час роботи на місці події до правоохоронців підійшов чоловік, який назвався колишнім зятем померлої жінки і зізнався, що вбив її. Він розповів, що це трапилося вчора опівдні.

За його словами, у них із тещею завжди були складні стосунки та постійні непорозуміння. Після розлучення з дружиною він опинився «на вулиці», але колишнє подружжя продовжувало спілкуватися.

У день трагедії екс-дружина була у лікарні з дитиною, тож він, не заходячи до квартири, заснув біля батареї, поблизу ліфта. Прокинувся від того, що теща вилила на нього воду. У результаті почалася сварка. Згодом словесні образи перейшли у бійку. Чоловік ухопив жінку та затягнув до квартири, бо вона почала голосно кричати. Коли ж через годину повернувся до квартири, побачив, що 75-річна жінка уже мертва.

Зловмисник вирішив приховати свій злочин. Він витягнув тіло на спільний балкон, накрив його курткою і почав прибирати сліди крові у квартирі, а потім зачинив двері і пішов.

Протягом дня дочка не могла додзвонитися матері, але вирішила, що вона гостює у подруги за містом. Тіло мертвої жінки наступного ранку виявила сусідка.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Нині він перебуває у слідчому ізоляторі.

 






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *