Нідерландський банк визнав український ринок найбільш інвестиційно привабливим

Україна знаходиться на першому місці для голландського бізнесу в рейтингу перспективних ринків для інвестування. Це відзначили аналітики нідерландського банку ABN AMRO. Фінансисти підкреслюють, що український агроринок має гарні перспективи та заслуговує уваги інвесторів.

«Україна №1 в рейтингу перспективних ринків для інвестування для голландського бізнесу. Це насамперед завдяки експортному потенціалу і ЗВТ з ЄС», – наголосила торговий представник України Наталія Микольська.

До того ж, Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко високо оцінив перспективи співробітництва України та Нідерландів в аграрному секторі. За його словами, Україна постійно розширює ринки збуту агропродукції та налагоджує відносини з країнами Заходу, у тому числі з Королівством Нідерланди.

«Нідерланди можуть відкрити свій ринок для української продукції. У той саме час, на українському ринку голландські підприємці для збуту власних товарів знайдуть нові можливості, які були втрачені через санкції Росії. Тому Україна є привабливою для голландського агросектору», – наголосив Міністр Олексій Павленко.

Згідно з повідомленням банку, зовнішня торгівля України все більше орієнтована на західні ринки, а аграрний сектор може бути привабливим для інвесторів Нідерландів. Фінансисти ABN AMRO зазначають, що Україна є одним з найважливіших агропромислових регіонів світу.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *