В Києві чоловік стріляв по ліхтарях

Зловмисника, який стріляв по ліхтарях, доставили до райуправління поліції. Зброю вилучили. Розпочато кримінальне провадження.

19 грудня о 04:32 до чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий біля залізничного переїзду стріляє по ліхтарях. Після чого, за словами свідків, чоловік сів в автівку та поїхав.

На місце виклику виїхали патрулі поліції та слідчо-оперативна група. Зловмисника затримали та доставили до Голосіївського управління поліції. У 35-річного киянина вилучили предмет, схожий на пістолет, та службове посвідчення на ім’я прокурора Генеральної прокуратури України. Згідно із інформацією органів прокуратури, чоловік ніколи не був працівником Генпрокуратури.

Киянин перебував у стані алкогольного сп’яніння. Нині автомобіль «Фольксваген», яким він рухався, доставлений на арештмайданчик.

За даним фактом слідчим відділом управління поліції в Голосіївському районі відкрито кримінальні провадження за ст. 296 (Хуліганство) та ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Вирішується питання про затримання зловмисника.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *