УДО охоронятиме чиновників та їх кабінети за 600 мільйонів

У проекті Державного бюджету України на 2016 рік для Управління державної охорони передбачено видатки у сумі 600 041,0 тис. грн., у тому числі по загальному фонду – 580 000,0 тис. грн. та спеціальному фонду – 20 041,0 тис. гривень.

 

За бюджетною програмою “Державна охорона органів державної влади та посадових осіб” передбачені видатки в сумі 540 041,0 тис. грн., в тому числі загальний фонд – 540 000,0 тис. грн., спеціальний фонд – 41,0 тис. гривень.

Зазначені видатки будуть спрямовані на утримання особового складу та функціонування Управління держохорони, придбання озброєння та спецтехніки, проведення заходів із забезпечення безпеки посадових осіб за місцем їх перебування як на території України, так і за її межами, на охорону органів державної влади.

 

За бюджетною програмою “Будівництво (придбання) житла для військовослужбовців Управління державної охорони України” передбачені видатки по загальному фонду в сумі 40 000,0 тис. гривень.

Зазначені видатки планується спрямувати на придбання житла для військовослужбовців Управління держохорони.

 

За бюджетною програмою “Видатки для Управління державної охорони України на реалізацію заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави” видатки визначені по спеціальному фонду в сумі 20 000,0 тис. гривень.

Зазначені кошти планується спрямувати на технічне оснащення підрозділів Управління держохорони.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *