У Києві затримали молодика під час виготовлення наркотичного зілля

Правоохоронці Голосіївського району застали 24-річного мешканця Житомирської області в лісопарковій зоні з речовинами, схожими на прекурсори для виробництва наркотиків. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Працівники карного розшуку отримали інформацію про ймовірне вчинення кримінального правопорушення в лісопарковій зоні. Під час обстеження території району Теремки виявили молодика із речовими доказами.

Встановлено, що 24-річний уродженець Житомирської області заздалегідь підготувався для приготування наркотичної речовини. Під час огляду його речей правоохоронці вилучили спеціальний посуд, прекурсори та інші матеріали, які необхідні для приготування наркотиків, і направили на експертне дослідження.

Слідчим затриманий пояснив, що він готував не наркотик, а лікарський засіб.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує до трьох років позбавлення волі.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *