На Київщині посадовець привласнив понад 2 мільйонів гривень

Співробітники Управління захисту економіки Національної поліції Київщини   викрили службове зловживання директора одного з комунальних підприємств Вишгорода. Уклавши сумнівні договори, чоловік привласнив бюджетні кошти та створив заборгованість по зарплаті на суму понад 2 мільйоні 300 тисяч гривень.

 

Працюючи на посаді директора комунального підприємства, чоловік уклав низку договорів, що викликали сумнів, з різними товариствами про надання робіт та послуг з укріплення, ремонту житлових будинків та прибудинкових територій, з обслуговування мереж життєзабезпечення населення.

 

Встановлено, що з деякими ТОВ були підписані акти виконаних робіт, перераховані кошти, але роботи взагалі не виконані, а з деякими – роботи виконані тільки частково. Таким чином посадовець привласнив та розтратив бюджетні кошти, кошти підприємства, а також створив заборгованість по заробітній платні на суму понад 2 мільйони 300 тисяч гривень.

 

За даним фактом співробітниками Вишгородського відділу поліції ГУНП в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *