Внаслідок ДТП на Миколаївщині одна людина загинула та троє осіб отримали ушкодження

Близько 09:0 0 год. 16 грудня 2015 року до чергової частини Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулись громадяни з повідомленням про те, що поблизу будинку № 165 по вул. Рози Люксембург у м. Вознесенськ сталась дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів.

За попередніми даними, водій, керуючи автомобілем «Nissan Almera», не впорався із керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення із автомобілем «DAF» з напівпричепом.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди 22-річна пасажир легкового автомобіля загинула на місці події, водій та двоє інших пасажирів цього ж транспортного засобу отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Призначено проведення відповідних експертиз, проводяться слідчі дії.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *