Скільки потратить Секретаріат Кабміну у наступному році

У проекті Державного бюджету України на 2016 рік видатки для Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабiнету Мiнiстрiв України передбачено в сумі 960 333,5 тис. грн., у тому числі по загальному фонду – 950 152,3 тис. грн., по спеціальному – 10 181,2 тис. гривень.

 

За бюджетною програмою “Обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності Кабінету Міністрів України” передбачено видатки у загальному обсязі 282 464,1 тис. грн., у тому числі загального фонду державного бюджету в обсязі 272 282,9 тис. грн., видатки спеціального фонду складають 10 181,2 тис. гривень.

 

Для здійснення фінансової підтримки газети “Урядовий кур’єр”, засновником якої є Кабінет Міністрів України, за бюджетною програмою “Фінансова підтримка газети “Урядовий кур’єр” передбачено видатки у сумі 4 361,1 тис. гривень.

 

Проектом Державного бюджету України на 2016 рік з метою забезпечення оперативного реагування органів виконавчої влади на звернення громадян, підприємств, установ та організацій, суб’єктів підприємницької діяльності, органів місцевого самоврядування за бюджетною програмою Інформаційно-аналітичне та організаційне забезпечення оперативного реагування органів виконавчої влади враховані видатки по загальному фонду у обсязі 24 063,5 тис. грн., що на 1 890,5 тис. грн. більше ніж було передбачено у 2015 році.

 

У проекті Державного бюджету на 2016 рік з метою забезпечення технічного розслідування авіаційних подій з цивільними суднами, що сталися на території України, та з цивільними повітряними суднами України на території інших держав, а також забезпечення упередження таких подій у майбутньому за бюджетною програмою Забезпечення розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами Національним бюропередбачені видатки загального фонду в обсязі 7 796,7 тис. гривень.

 

За бюджетною програмою “Керівництво та управління з питань Автономної Республіки Крим та міста Севастополя” видатки загального фонду державного бюджету передбачені в обсязі 2 979,7 тис. гривень.

 

За бюджетною програмою “Заходи щодо оптимізації системи центральних органів виконавчої влади та скорочення кількості контролюючих органів” видатки загального фонду державного бюджету передбачені в обсязі 636 164,1 тис. гривень.

 

У проекті Державного бюджету України на 2016 рік за бюджетною програмою “Здійснення державного контролю за додержанням законодавства про захист прав споживачів” по загальному фонду передбачено видатки у сумі 2 504,3 тис. гривень.

За рахунок запланованих на 2016 рік коштів передбачається відбір працівниками територіальних органів у справах захисту прав споживачів зразків товарів для проведення їх досліджень.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *