Андрія Крищенка призначено заступником глави НПУ – начальником поліції Києва

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Він також зазначив, що такі офіцери є новою якістю української поліції.

За його словами, сьогоднішнє призначення Андрія Крищенка заступником Голови Національної поліції України – начальником Головного управління Національної поліції в місті Києві здійснено на основі подання глави Нацполіції Хатії Деканоідзе.

Арсен Аваков висловив упевненість у правильності зробленого вибору, нагадавши, що 9 місяців тому Андрія Крищенка було призначено начальником міліції міста Харкова.

“Ці місяці найскладнішої роботи на найскладнішій ділянці підтвердили – це був правильний вибір. Андрій Крищенко – приклад справжнього офіцера та істинного патріота України”, – зазначив глава МВС.

Він також зазначив, що раніше Андрій Крищенко, керуючи міліцією Горлівки і ризикуючи життям, захищав український прапор від сепаратистів, під час чого отримав тяжкі поранення. За героїзм, проявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності Україні, вірність присязі Андрій Крищенко нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

“Такі офіцери – нова якість української поліції”, – підкреслив Арсен Аваков.






Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *